Blog

#letsdanceoutside

Hoi iedereen!
Lang genoeg “in ons kot” gezeten, tijd om de beentjes buiten los te gooien! Bij mooi weer geven we danslessen voor de leden van DanceAlicious in FORT 3 te Borsbeek (de exacte locatie volgt 😉 ) Hoe ga je te werk? – Per week schrijf je jezelf in voor 1 les in jouw leeftijdscategorie, zo krijgen alle dansers de kans om deel te nemen aan een dansles. Iedere week geven verschillende lesgevers les en zullen de stijlen wekelijks verschillen. – Een les duurt 60 minuten, tussen de lessen worden er 15 minuten voorzien om van groep te wisselen. – Zijn er 19 inschrijvingen in een groep, dan is deze groep VOLZET. – Bij regenweer gaan de danslessen niet door. (dit melden we op onze Facebook of Instagram pagina van DanceAlicious) Iedere week zal u een nieuwe Doodle ontvangen om de dansers in te schrijven voor een dansles. #letsdanceoutside